top of page

MAGAMRÓL

Dr. Vargha Klára vagyok. Családom és hivatásom, a barátaim és a szabadidőm - nos ezek mind fontosak a számomra. Végzettségemre nézve orvosi és üzleti diplomákkal rendelkezem. Gyakorlatban ez orvosként az ideggyógyászati osztályon átdolgozott éveket, a klinikai vizsgálatokban való jártasságot és alkalmazottként, vezetőként a multinacionális cégeknél töltött több évtizedes tapasztalatot jelenti.

 

Dr. Vargha Klára

Dr. Vargha Klára
Mediátor, Coach

Általános Orvos
Certificate in Management Studies

 

Alapító, tulajdonos MEDVK Kft.

Annak idején, amikor orvos lettem, már megfogalmazódott bennem a gondolat, milyen jó, hogy emberekkel foglalkozhatom, és embereken segíthetek. Ez a gondolat egész pályámon végigkísér.

 

A mediáció és a coaching számomra egyszerre segítség az embereknek a konfliktusok akadályain keresztül, másrészt egy olyan önismereti lehetőség, amellyel mindenki tisztába jöhet saját magával, az igényeivel és a szükségleteivel. Ügyfeleim nem csak a konfliktusok megoldásához kapnak támpontokat, hanem saját maguk meg és elismerésével hosszútávon tudnak konfliktusokat kezelni.

Mediátori nyivántartási számom: T/002330.

Cégünk, a MEDVK Kft. ugyancsak szerepel

az Igazságügy Minisztérium listáján:
https://kozvetitok.kim.gov.hu/Kozvetitok/JogiSzemelyList

Coach diplomámat a Lineo International Consulting Coaching-NLP-Mediáció Akadémián szereztem.

Neurolingvisztikus Programozás (NLP)képzéseket (Kommunikációs tréning, Mély belső átalakulás tréning)Varga Zoltánnál végeztem.

 

"

"

Klára koncentrált figyelme, őszinte és igen intenzív érdeklődése a teljes elfogadás felszabadító légkörében zajló találkozásaink során segített, hogy átgondoljam a helyzetemet és számba vegyem a lehetőségeimet.

Miközben válaszoltam a kérdéseire, meghallottam a saját, reális válaszaimat a problémáim megoldására, a válaszokat amik bennem voltak és amik addig nem voltak kimondva, vagy ha bizonyos helyzetekben ki is voltak mondva, nem voltak komolyan véve - én nem vettem őket komolyan. 

M.László

bottom of page